Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Співробітники закладу громадського харчування понесуть відповідальність за порушення правил карантину
Опубліковано 20 березня 2020 року о 15:06

У складі рейдових груп поліцейські виявляють порушення карантинних обмежень в роботі суб’єктів господарювання.
 
Так в центрі Тернополя, не зважаючи на заборону, свою діяльність здійснював заклад громадського харчування.
 
-Співробітники вуличної ятки, не зважаючи на заборону, виготовляли та здійснювали реалізацію продуктів харчування та напоїв, - повідомив начальник управління превентивної діяльності ГУНП в області Олександр Розпутній. - Щодо даних осіб складено адміністративний протокол за статтею 44-3 КУАП. Якщо ж буде встановлено, що працівники вийшли на роботу з вказівки власника, суб’єкт господарювання теж буде притягнений до відповідальності.
 
Поліцейські закликають людей з розумінням поставитися до обмежень, без потреби не виходити з помешкання, самоізолюватися і дотримуватися правил гігієни. Той, хто порушуватиме карантинні заходи та своїми протиправними діями наражатиме на небезпеку інших громадян, відповідатиме за це перед законом.
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області   
 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux