Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Володимир Мартиненко подякував тернопільським правоохоронцям за ефективне виконання службових обов’язків під час виборів
Опубліковано 09 квітня 2019 року о 17:30

Про підсумки роботи поліції Тернопільщини за перший квартал 2019 року та забезпечення публічної безпеки під час виборів Президента України йшлося сьогодні, 9 квітня, на колегії Головного управління Національної поліції області.
 
Участь у засіданні взяли начальник Нацполіції краю Олександр Богомол, радник Міністра в МВС України Володимир Мартиненко, начальник Управління СБУ в області Віталій Найда та прокурор Тернопільщини В’ячеслав Перч та керівники інших структур, що координуються Міністром внутрішніх справ.  
 

На початку колегії радник Міністра МВС Володимир Мартиненко подякував правоохоронцям Тернопільщини за ефективне  виконання службових обов’язків та  належне забезпечення публічної безпеки під час першого туру виборів Президента України в області.
 
 
- Робота зроблена колосальна і  у нас є результат – це збільшення довіри громадян України, міжнародних організацій, спостерігачів, усіх суб’єктів виборчого процесу  до працівників Нацполіції, визнання того, що вибори пройшли демократично, законно і правопорядок під час волевиявлення людей був забезпечений на високому рівні, - зазначив Володимир Мартиненко.
 
Начальник Нацполіції краю Олександр Богомол наголосив, що на даний час найактуальнішим завданням для правоохоронних органів залишається забезпечення законності та громадського порядку під час підготовки та проведення другого туру виборів Президента України.
 
 
- Вибори - дуже важливий і відповідальний період для нашої держави. Маємо бути уважними, реагувати на порушення, чітко дотримуватися законодавства і докласти максимум зусиль задля здійснення конституційного права у вільний, чесний та демократичний спосіб обирати керівника держави.
 
Серед важливих питань, винесених на розгляд колегії, - оцінка оперативно-службової діяльності підрозділів області за перший квартал 2019 року, робота із розкриттям та розслідуванням злочинів.
 
- Ефективніше ніж у попередньому році розкривались розбої, незаконні заволодіння автомобілями, наркозлочини, злочини у сфері службової та господарської діяльності. Викрито 2 організовані злочинні групи, до складу яких входило 9 осіб, - зазначив Олександр Богомол.
 
 
Поряд з цим існують невирішені проблеми. Зросла кількість грабежів, незаконних заволодінь транспортними засобами та хуліганств. Збільшилось  кримінальних правопорушень, скоєних у громадських місцях та у стані алкогольного сп’яніння. У окремих районах області зросла кількість майнових злочинів.
 
На колегії розглянули не лише проблемні питання, прорахунки у роботі, а й визначили заходи з подальшого удосконалення діяльності підрозділів.   
 

 

 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області
 
 
 
 
 
 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux