Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Управління поліції Тернопільщини взяло активну участь у проекті «Місто професій»
Опубліковано 02 липня 2018 року о 11:28

У суботу, 30 червня, тернопільський парк імені Тераса Шевченка  перетворився на «Місто професій». Вп’яте організований національний  профорієнтаційний проект приймав дітей від двох до сімнадцяти років. Серед різноманіття професій увагу привертала поліцейська служба.
 
 
Зі слів керівника проекту Анастасії Макарчук, Головне управління Національної поліції  Тернопільщини вже п’ять років є незмінним партнером «Міста професій».
 
-Цьогоріч до нас також долучилися і військові Збройних сил, і представники Національної гвардії, - каже Анастасія Макарчук.- Гадаю, військові професії - тренд сьогодення, вони набирають популярності.   
 
 
До слова, проект «Місто професій» цього року об’єднався  із Фестивалем вакансій для ветеранів АТО. Це можливість вчорашнім воїнам знайти себе у мирному житті, дізнатися нове про ринок праці, можливість обрати із запропонованих вакансій.
 
Патрульна поліція вже два роки бере активну участь у проекті. Інспектор зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції Олександра М’ялковська каже, що від участі в «Місті професій» користь не тільки дітям, а й правоохоронцям.
 
 
-Ми маємо можливість більше поспілкуватися з людьми, дізнатися їхню думку про нашу роботу, вислухати зауваження та пропозиції.
 
Популяризувати професію поліцейського, це, насамперед, розповідати про її багатогранність. У містечку професій свої ятки розгорнули представники багатьох служб управління поліції.
 
 
-Поліцейських представляли  кінологи, вибухотехніки, бійці роти поліції особливого призначення, поліція охорони, ювенальна превенція, працівники управління кадрового забезпечення, - розповів старший інспектор відділу ювенальної превенції Микола Подлецький.
 
Діти із захопленням розповідали про знайомство з новими професіями, а дехто, незважаючи на зовсім юний вік, уже знає, чим займатиметься у житті.
 
 
-Подобається мені тут усе, але я стану поліцейським, як мій тато, - каже тернополянка Вікторія В’юшин. – Знаю, що професія не з легких, але я впораюся.
 

 

Відділ комунікації поліції
Тернопільської області
 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux