Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У аварії на Тернопільщині загинув водій іномарки
Опубліковано 26 грудня 2022 року о 14:00

Шість дорожньо-транспортних пригод впродовж 23-25 грудня трапилося на дорогах Тернополя та області. По усіх тривають розслідування, оскільки є і загиблі, і травмовані.

У п'ятницю, 23 грудня, в межах села Підгороднє близько 7:30 водій автомобіля Citroën Berlingo не впорався з керуванням та врізався у бетонну огорожу. В результаті удару з тілесними ушкодженнями до лікарні бригада екстреної допомоги госпіталізувала пасажирку, 1997 року народження.

О 12:30 того ж дня ще одну автопригоду зареєстрували працівники поліції в Кременці. Кермувальник автомобіля Ford збив жінку, яка знаходилася на узбіччі дороги. Потерпілу госпіталізували до травматологічного відділення.

Ще одна аварія трапилася в обласному центрі на проспекті Злуки. Під колеса Skoda Octavia о 17:10 потрапив пішохід. 54-річний тернополянин на момент ДТП знаходився на нерегульованому пішохідному переході. Чоловіка доправили до медзакладу.

Один водій загинув, а інший отримав тілесні ушкодження - це наслідки аварії, яка трапилася 24 грудня на трасі Тернопіль-Львів-Рава-Руська", неподалік села Довжанка. За попередніми даними, водій Volkswagen Touareg, здійснюючи об'їзд вантажівки, припаркованої на узбіччі, виїхав на смугу зустрічного руху та врізався у інше авто.

Кермувальник Volkswagen від отриманих травм помер в реанімаційному відділенні. Водія іншого авто не госпіталізовували.

25 грудня на дорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече 0 7:40 не розминулися Mercedes Sprinter та Renault Megan. У даній аварії ніхто не постраждав.

З тілесними ушкодженнями у неділю звернувся за меддопомогою до лікарні житель села Великі Гаї. Чоловік розповів, що отримав травми в результаті ДТП, яка трапилася 24 грудня в Тернополі. Він керував автомобілем Renault Trafic і на вулиці Збаразькій зіткнувся з автобусом марки "Isuzu". Причини автопригод встановить слідство.

Працівники поліції звертаються до пішоходів бути обережними, а особливо у темну пору доби. Переходити дорогу лише після того, як переконалися, що авто встигає загальмувати. На одяг та сумки варто вчепити світловідбивальні елементи.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області 



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux