Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Тернопільські динамівці підсумували спортивні досягнення
Опубліковано 10 листопада 2021 року о 11:36

Звітна конференція обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» відбулася 9 листопада в Головному управлінні Національної поліції в Тернопільській області. Учасники зібрання підсумували річні спортивні досягнення та обговорили подальшу діяльність.
 
 
3700 учасників товариства об’єднані у  десять колективів фізичної культури  здійснюють усе можливе, аби  спорті здоровий спосіб життя об’єднували та підтримували суперницький дух серед поліцейських, військовослужбовців, рятувальників та інших спецслужб.
Відтак, впродовж 2021 року  спортсмени-динамівці досягали успіхів у біатлоні, легкій та важкій атлетиці, боксі, сноубордингу, лижному двоєборству та санному спорті на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.
 
 
Гордість товариства - біатлоністи Дмитро Підручний та Віталій Труш, які брали участь у олімпійських змаганнях з біатлону, бронзовий призер Чемпіонату Європи Юліанна Туницька, боксерка Каріна Вовк, яка в цьому році здобула звання майстра спорту та Дмитро Мазурчук, котрий показав найкращий результат у змаганнях Континентального Кубка з лижного двоєборства
 
Призові місця вибороли динамівці Тернопільщини і на неолімпійських видах спорту. Серед кращих – чемпіонка світу з кікбоксингу Любов Дереш, бронзовий призер  Кубку України з універсального бою Денис Пелих. Загалом, у 2021 році до складу національних збірних команд України було включено 32 спортсмени ФСТ "Динамо".
 
Відповідно до програми "Динаміада-2021" відбулися обласні фінальні комплексні змагання з п’яти видів спорту - гирьовий спорт, міні-футбол, поліатлон, легкоатлетичний крос та волейбол.
 
 
Першість за підсумками фінальних обласних змагань  здобули поліцейські Нацполіції краю, срібло та бронзу отримали працівники поліції охорони та колектив 2 стрілецького батальйону в/ч 3002 Національної Гвардії України.
 
 
Загалом, протягом року обласна організація  організувала проведення  17 спортивних змагань, до участі у різних спортивних заходах долучилися 67 колективів фізичної культури. За високі спортивні досягнення відзначено нагородами кращих спортсменів, тренерів  спортивного руху.
 
 
Зупинятися на досягнутому динамівці не збираються. У цьому році започатковано співпрацю з територіальними громадами щодо проведення різних спортивних заходів, а спільно з федерацією самбо Тернопільської області члени товариства започаткували відкриття нових секцій.
Організація й надалі популяризуватиме “динамівський” рух серед молоді та залучатиме до  спортивних заходів працівників правоохоронних органів краю.
 

 

 
Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux