Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Тернопільські динамівці підсумували роботу та відзначили кращих спортсменів
Опубліковано 20 листопада 2019 року о 14:17

Звітна конференція обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» відбулася 20 листопада на базі Головного управлінні Національної поліції в Тернопільській області. Учасники товариства підсумували спортивні досягнення та розглянули питання подальшої діяльності.
 
 
Обласна організація налічує десять колективів фізичної культури у складі 3510 учасників, які роблять усе можливе, аби фізична культура і спорт об’єднувала та підтримувала спортивний і суперницький дух серед поліцейських, військовослужбовців, рятувальників та інших спецслужб.
 
 
Впродовж  2019 року  спортсмени-динамівці досягали успіхів у біатлоні, легкій та важкій атлетиці, сноубордингу, гирьовому спорті на всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Гордість товариства - біатлоністи Дмитро Підручний та Олена Меркушина, які брали участь у олімпійських змаганнях з біатлону та вибороли призові місця. До призерів чемпіонатів та Кубків Ураїни увійшли і Марія Хлян, Сергій Крук, Тарас Бігус, Віталій Труш та Олександра Усенко. Всього спортсмени завоювали 24 нагороди.
 
 
44 призові місця вибороли динамівці Тернопільщини і на неолімпійських видах спорту. Серед кращих – Василь Середюк, Андрій Голуб, Андрій Станіславенко, Дмитро Патиковський, Любов Дереш, Тарас Чорній та інші.
 
Загалом, у 2019 році до складу національних збірних команд України було включено 32 члени ФСТ "Динамо". Відповідно до програми "Динаміада-2019" відбулися обласні фінальні комплексні змагання з шести видів спорту - самбо, гирьовий спорт, міні-футбол, поліатлон, легкоатлетичний крос та волейбол.
 
 
Першість за підсумками фінальних обласних змагань у 2019 році здобули працівники поліції охорони, срібло та бронзу отримали поліцейські Нацполіції краю та колектив Управління державної служби надзвичайних ситуацій області. Загалом, протягом року до участі у різних спортивних заходах долучилися понад двісті спортсменів-правоохоронців.
 
 
За високі спортивні досягнення та з нагоди 95-річниці з дня створення ФСТ "Динамо" голова спортивного товариства Олександр Богомол відзначив нагородами кращих спортсменів, тренерів  та ветеранів спортивного руху.
 
 
Зупинятися на досягнутому динамівці не збираються, вони й надалі популяризуватимуть “динамівський” рух серед молоді та залучатимуть до проведення спортивних заходів колективи у складі працівників правоохоронних органів краю.
 

 

 
Відділ комунікації
поліції Тернопільської області
 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux