Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Сергій Зюбаненко: «Поліція Тернопільщини працюватиме ще ефективніше, аби кожен житель області почувався захищеним та у безпеці»
Опубліковано 15 серпня 2024 року о 14:05

У Головному управлінні Національної поліції Тернопільщини відбулася колегія на якій підсумували результати роботи за звітній період. Головував на засіданні керівник управління, полковник поліції Сергій Зюбаненко.

Серед питань порядку денного – підсумки оперативно-службової діяльності, результати роботи органів досудового розслідування, впровадження безпекових проєктів.

Сергій Зюбаненко подякував особовому складу за службу, зазначивши, що не так легко давалися ті результати, з якими поліція Тернопільщини звітує перед керівництвом Національної поліції України. Адже, окрім основних завдань, поліцейські займалися питаннями комплектування зведених загонів, стрілецького батальйону.

Про роботу органів досудового розслідування доповів заступник начальника-начальник слідчого управління Андрій Ткачик. З позитивного - збільшення кількості кримінальних проваджень за якими було оголошено підозри та скерованих до суду, розслідування резонансних справ, створення на базі ГУНП спеціалізованого центру з розшуку осіб, що зникли безвісти за особливих обставин.

Щодо оперативної ситуації в області, то, за словами заступника начальника-начальника кримінальної поліції Олександра Славгородського, завдяки вжитим заходам вдалося зберегти контроль над ситуацією, не допустити її ускладнення, а на деяких напрямках покращати оперативну обстановку.

Загалом з початку року до Єдиного обліку Головного управління Національної поліції в Тернопільській області було зареєстровано понад 67 тисяч заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 4486 кримінальних правопорушень з яких 1914 відносяться до категорії тяжких та особливо тяжких. Рівень загальної злочинності в області є одним із найнижчих в Україні.

Завдяки ефективним заходам допущено менше важких та майнових злочинів, незаконних заволодінь транспортними засобами, ДТП із тяжкими наслідками. Розкрито всі вбивства, тяжкі тілесні ушкодження, у тому числі зі смертю потерпілого, розбої, грабунки. Кращою, порівняно з минулим роком, була робота поліцейських області над розкриттям крадіжок, шахрайств, наркозлочинів.

Реалізація ряду проєктів функціональної розбудови поліції – ще один важливий напрямок роботи. «Поліцейський офіцер громади», «Custody Records», «Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі» – це ті безпекові проєкти над впровадженням яких активно працює поліція Тернопільщини.

Уже стало доброю традицією заохочувати працівників територіальних підрозділів за ефективну та професійну роботу. За підсумками звітного періоду кращими стали відділ поліції №1 міста Бережани та відділення поліції №2 міста Зборів. У користування цим підрозділам передано нові службові авто.

За словами Сергія Зюбаненка, підбиття підсумків – це завжди можливість проаналізувати не лише здобутки, а, насамперед, - недоліки роботи. Є напрямки, які вимагають більше зусиль, більше уваги. Тому наступні місяці поліція Тернопільщини працюватиме ще ефективніше, аби кожен житель області почувався захищеним та у безпеці.


Відділ комунікації поліції Тернопільської області




Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux