Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Про безпеку жителів Білецької громади дбають два поліцейських офіцери громади
Опубліковано 24 травня 2023 року о 15:32

Вже більше року на території Білецької громади Тернопільського району працює поліцейська станція. Службу тут несуть двоє поліцейських офіцерів громади Юрій Яржемський та Віталій Шегера.

Щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми людей та запобігати скоєнню правопорушень – основні завдання шерифів. У підпорядкуванні поліцейських офіцерів Білецької громади – 10 населених пунктів, в яких проживає понад дванадцять тисяч осіб.

«Ми пройшли конкурсний відбір, навчання, здали успішно екзамени. Білецька громада забезпечила нас приміщенням, у нас є службовий автомобіль, оргтехніка та усе необхідне для ефективного виконання службових обов’язків», – розповів поліцейський офіцер громади Віталій Шегера.

Раніше обоє шерифів працювали тут дільничними офіцерами. Місцевість добре знають, підтримують постійний контакт з мешканцями та орієнтуються в потребах населення.

За словами Білецького сільського голови Дмитра Малика, керівництво громади постійно зустрічається з поліцейськими офіцерами та обговорює нагальні проблеми.

«Разом проводимо профілактичну роботу у закладах торгівлі щодо заборони продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім. Звертаємо увагу на дотримання правил благоустрою у нашій місцевості, зокрема випадків спалювання трави та викидання сміття у невідведених місцях. Реагуємо на стан безпеки дорожнього руху».

Як зазначають місцеві жителі, вже сама присутність поліцейських офіцерів у громаді дисциплінує. Люди можуть отримати правову допомогу і знайти підтримку в будь-яких важливих питаннях.

Формування безпечного середовища в громаді - пріоритет у роботі поліцейських офіцерів.

«З метою створення безпекового середовища в нашій громаді ми за нашою ініціативною звернулися до органів місцевого самоврядування з пропозицією встановити камери відеонагляду на території громади», - зазначив поліцейський офіцер громади Юрій Яржемський.

У планах встановлення семи камер спостереження на в’їздах до населених пунктів і на аварійно-небезпечних ділянках доріг.

Поліцейські офіцери вдячні керівництву та жителям громади за довіру і запевняють, що будуть робити все можливе, аби люди відчували себе у безпеці.


Відділ комунікації поліції Тернопільської області




Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux