Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Теребовлянщини роблять усе, аби рівень злочинності в регіоні знизився
Опубліковано 27 листопада 2019 року о 11:05

Особиста дисципліна, персональна відповідальність, повага до людей та зменшення рівня злочинності - це основні завдання, які поставив перед собою та колективом новий очільник Теребовлянського відділу поліції Сергій Осадця.
 
Сімдесят вісім населених пунктів Теребовлянщини обслуговує вісімдесят чотири правоохоронця. До Теребовлянського відділу належать ще й Монастириський та Бучацький відділення. Поліцейські готові щоденно миттєво реагувати на виклики, - каже Сергій Осадця. - Вистачає і дільничних офіцерів. Сьогодні на одного дільничного припадає близько шести сіл.
 
 
- Очоливши відділ поліції я поставив для себе кілька цілей, які планую реалізувати у найкоротші терміни. Серед іншого: максимально скоротити час реагування на усі повідомлення, збільшити наряди в межах міста. Це потрібно для того, аби люди бачили і розуміли, що на будь-яке їхнє повідомлення чи виклик поліція реагує та виїжджає.
 
Теребовлянський відділ поліції тісно співпрацює з управлінням поліції охорони. Вони виїжджають на виклик в межах Теребовлі та прилеглих населених пунктів тоді, коли є повідомлення, а вільних нарядів нема, або поліцейські відділу вчасно не встигають зреагувати на отриману інформацію.
 
- Рівень злочинності, в порівнянні з попередніми роками, не зріс. Серед найчастіших правопорушень - дрібна побутова, вулична злочинність. Фіксуємо незаконну діяльність, пов’язану з наркотиками, а також незаконне видобування корисних копалин. Зросла кількість дорожньо-транспортних пригод. Серед основних причин їх скоєння – керування у стані сп’яніння та перевищення швидкості.
 
Триває на території району і боротьба з нелегальними копанками, порубкою лісів, працюють правоохоронці над виявленням зброї та вибухівки.
 
- В перший місяць після свого призначення я разом з працівниками відділу обстежив місця існування нелегальних копанок. Ми сформували приблизний список. Після цього раз в два тижні проводимо рейди, об'їжджаючи територію.  
Сергій Осадця стверджує, що очолив колектив, в якому працюють фахівці своєї справи, люди, які роблять усе можливе, аби рівень злочинності на території Теребовлянщини знизився.
 
- Я вимагаю від підлеглих дотримуватися особистої дисципліна, виконувати поставленні завдання та персонально відповідати за свою роботу. Кожен працівник поліції повинен поважати людей, з якими доводиться спілкуватися. Це стосується як потерпілих, так і підозрюваних.  
 
Співпрацює начальник Теребовлянського відділу поліції з об'єднаними громадами, які допомагають із виділенням субвенційних коштів.
 
- Завдяки такій співпраці нам вдалося закупити 3 комп’ютери, паливно-мастильні матеріали. В планах - встановлення камер відеоспостережень в місцях концентрації ДТП та скоєння злочинів. Це допомагатиме швидше розслідувати те чи інше правопорушення.
 
Відділ укомплектований професійними і молодими кадрами. Люди більше частину проводять на роботі, а тому Сергій Осадця робить усе можливе, аби атмосфера на робочих місцях була сприятливою. Наразі тривають ремонти у приміщеннях, встановлений пандус, обновили автопарк.
 
Зупинятися на зробленому новий керівник не планує, а хоче забезпечити максимальний комфорт для підлеглих, бо це, впевнений Сергій Осадця, позитивно впливатиме на їхню роботу.
 
Довідка: Сергій Осадця народився 19 червня 1986 року. За фахом юрист, закінчив Київський національний університет внутрішніх справ та Львівський національний університет імені Івана Франка. В правоохоронних органах з 2005 року. Працював у слідчих підрозділах Нацполіції області. До призначення на нову посаду очолював слідче відділення Тернопільського районного відділення поліції.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux