Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Підсумки роботи поліції за дев’ять місяців – тема колегії
Опубліковано 13 жовтня 2020 року о 10:33

У Головному управлінні Національної поліції Тернопільщини відбулася колегія за підсумками роботи за дев’ять місяців 2020 року. 
 
Майже весь цей період  поліції  довелося працювати в умовах карантинних заходів через поширення коронавірусу. Проте це не завадило тримати під контролем криміногенну ситуацію в області, не допустити її ускладнення, а на деяких напрямках покращати оперативну обстановку.
 
Упродовж січня-вересня до Єдиного обліку Головного управління Національної поліції в Тернопільській області зареєстровано понад 93 тисячі заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. Аналіз кількості зареєстрованих на території області на одиницю населення злочинів загалом вказує на певне зменшення рівня злочинності.
 
Завдяки оперативно-профілактичного заходам вдалося зменшити кількість умисних вбивств, розбоїв, грабунків, крадіжок, у тому числі  крадіжок з квартир, будинків,  крадіжок телефонів та крадіжок з транспортних засобів, незаконних заволодінь транспортними засобами, фактів вчинення хуліганських дій, тяжких тілесних ушкоджень, у тому числі. зі смертю потерпілих, тілесних ушкоджень невеликої тяжкості, ДТП зі смертю потерпілих. На рівні минулого року залишилась кількість зґвалтувань та вимаганню. Внаслідок проведення відповідних превентивних заходів зменшилась кількість правопорушень, вчинених у громадських місцях, та скоєних особами у стані алкогольного сп’яніння.
 
25 жовтня в Україні проходитимуть місцеві вибори. Тому поліція активно готується до забезпечення громадського порядку та  безпеки а також готова миттєво реагувати на будь які правопорушення, проводити  об’єктивну перевірку та розслідування.
 
Дисципліна та дотримання законності поліцейськими – ще одне важливе питання, яке виносилося на розгляд колегії.
 
Робота поліції відкрита, постійно перебуває під контролем громадськості та активістів, тому жодних проявів неповаги до закону чи порушення дисципліни серед працівників поліції бути не може.  
 
Проте варто зауважити, що закон  захищає і працівника правоохоронного органу, тому  тим, хто норовить чинити спротив, чи виявляти агресію щодо поліцейського теж варто пам’ятати про невідворотність покарання.
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області
 
 
 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux