Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Назарій Климчук: виберіть собі роботу до душі, і вам не доведеться працювати жодного дня
Опубліковано 12 грудня 2019 року о 09:34

Старший лейтенант поліції Тернопільщини Назарій Климчук вдало поєднує роботу в правоохоронних органах та заняття гирьовим спортом, досягаючи відмінних результатів і у професії, і в спортивному залі.
 
 
У тому, що хоче носити поліцейські погони, 22-річний юнак впевнився на другому році навчання у спеціалізованому ліцеї з посиленою  військово-фізичною підготовкою, відтак поступив у Львівський державний університет внутрішніх справ. На першому курсі, з-поміж багатьох секцій пішов на гирьовий спорт, про який на той час нічого не знав. Вирішальним чинником, що вплинув на такий вибір, стала особистість тренера – триразового чемпіона світу з гирьового спорту, майстра спорту міжнародного класу Михайла Домінюка. Досвідчений наставник вже на першому занятті розгледів у худорлявому хлопчині задатки спортсмена і допоміг їх розвинути. Після місяця тренувань спортсмен-новачок зайняв третє місце на університетських змаганнях з гирьового спорту, обійшовши більш досвідчених курсантів.
 
 
Завершивши навчання Назарій був призначений на посаду інспектора сектору реагування патрульної поліції Бучацького відділення ГУНП в Тернопільській області. Робота забирала багато часу та зусиль, але попри все вирішив не покидати тренування. По-спортивному наполегливого, цілеспрямованого, дисциплінованого молодого поліцейського помітили у Головному Управлінні Нацполіції області та запропонували зайняти посаду інспектора сектору професійного навчання управління кадрового забезпечення.
 
 
Правоохоронець зізнається: з перших днів роботи у «кадрах» зрозумів, що на своєму місці, адже до кола його професійних обов’язків належить підготовка колег до спортивних змагань різного рівня, формування команд, супровід поліцейських-спортсменів на чемпіонати. Словом, робота та хобі тісно переплелися. Тепер, готуючи правоохоронців до змагань, Назарій часто згадує свого першого наставника і те, як він передовсім на власному прикладі надихав до нових спортивних здобутків, підбадьорював, коли хотілось все покинути. Тому інспектор не полишає потужних тренувань, постійно працює над своїми професійними та спортивними здібностями, виконує вправи із гирями вагою, яка рівна його власній.
 
У скарбничці молодого поліцейського перше місце на  чемпіонаті Західної України з гирьового спорту, високі місця у першій п’ятірці на всеукраїнських змаганнях. Рік тому тернопільський правоохоронець отримав звання кандидата в майстри спорту, а в найближчих планах  - стати майстром спорту.
 
Спорт сформував характер, навчив долати труднощі, попри біль та через не хочу, йти до поставленої мети – а це є запорукою успіху у будь-якій діяльності – переконаний Назарій.
 
Відділ комунікації
поліції Тернопільської області

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux