Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«Ми робитимемо все для того, аби кожен мешканець краю відчував себе у безпеці», - Олександр Богомол
Опубліковано 24 січня 2020 року о 12:49

Підсумки роботи за минулий рік та пріоритети на 2020-ий – тема колегії, що відбулася в Головному управління Національної поліції Тернопільщини під головуванням Олександра Богомола.
 
Зі слів Олександра Богомола, було докладено всіх зусиль, аби реалізувати завдання, визначені на початку минулого року, а це - підвищення ефективності розкриття та розслідування злочинів, забезпечення публічної безпеки та порядку, формування професійного кадрового ядра та інші. Проте недоліків теж не бракувало, над їх усуненням  поліцейські краю працюватимуть у цьому році, а також над підвищенням довіри населення.
 
 
Серед нововведень, які запрацювали минулоріч, - запровадження мобільного додатку «MyPol», що ефективно сприяє підвищенню оперативності реагування на звернення про правопорушення; в обласному управлінні розпочала діяльність група з протидії домашньому насильству; з метою покращання превентивної діяльності на поліцейських дільницях та взаємодії з громадами відбулось відкриття ще шести поліцейських станцій, на даний час в області вже працює 23 таких станції.
 
Налагодження тісної співпраці зі службою судової охорони теж було зреалізовано у 2019 році, адже на Тернопільщині підрозділ почав функціонувати  у жовтні минулого року. Зі слів керівника територіального управління ССО Едуарда Кольцова, сьогодні  підрозділ ще укомплектовується, але цілком здатний ефективно виконувати покладені системою правосуддя завдання.   
 
 
Крок до мобільності й реальна допомого правоохоронцям у розкритті злочинів  – розміщення відеокамер на території області. На даний час, поліцейськими краю    опрацьовується інформація, яка фіксується 503 відеокамерами. Зі слів заступника начальника управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Романа Бовсуновського, 373 камери встановлено в обласному центрі, 43 - в районних, 48 - в містах, 39 - в селищах міського типу. За функціональними можливостями 27 відеокамер здійснюють якісну відеофіксацію, що дає можливість безперешкодної ідентифікації номерних знаків транспортних засобів, з них 22 відеокамери інтегровані до підсистеми «Гарпун».
 
 
Загалом упродовж 2019 року до Єдиного обліку Головного управління Національної поліції в Тернопільській області зареєстровано 104 тисячі 655 заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події.
 
Наголошуючи на пріоритетах роботи поліції Тернопільщини на 2020 рік, Олександр Богомол зазначив, що діяльність правоохоронного відомства повинна здійснюватися у тісній співпраці та взаємодії з населенням, територіальними громадами та громадськими об’єднаннями на засадах партнерства і спрямована на задоволення їх потреб.
 
-Поліція Тернопілля готова та може забезпечити правопорядок в області. Ми робитимемо все для того, аби кожен мешканець краю відчував себе у безпеці,- підсумував керівник поліції.
 

 

 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux