Портал в режимі тестування та наповнення
За минулі вихідні п'ять автопригод з травмованими та загиблими
Опубліковано 18 червня 2019 року о 11:29

Сто вісім дорожньо-транспортних пригод зареєстрували правоохоронці на дорогах Тернополя та області за 17 днів червня. У двадцяти семи постраждали люди. Аварії завершилися летально для трьох осіб, а 35 людей з травмами доправили до лікарні.
 
П'ять автопригод за минулі вихідні внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань працівники поліції.
15 червня на Підволочиському шосе не розминулися TOYOTA Prado та велосипедист. З місця ДТП бригада швидкої із закритою черепно-мозковою травмою, струсом, забоями та гематомами до лікарні госпіталізувала жителя Тернополя, 1992 року народження.
 
За попередніми даними, близько 16:00, велосипедист, рухаючись в напрямку Хмельницького, не дотримався дистанції та в'їхав у задню частину іномарки. В результаті падіння з двоколісника чоловік отримав тілесні ушкодження. В водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.  
 
Аварія з смертельним наслідком трапилася і в Тернополі. У неділю, 16 червня, автобус збив пішохода. Сімдесятитрьохрічна жінка померла на місці події.
 
За попередньою інформацією, потерпіла, переходила проїжджу частину дороги у невстановленому місці. Хоча за кілька метрів від нещастя був нерегульований пішохідний перехід. Що сталося насправді і хто порушив правила, встановить слідчо-оперативна група.
 
І закритою черепно-мозковою травмою, струсом, забоями та в стані алкогольного сп'яніння в приймальне відділення Кременецької лікарні госпіталізували жителя села Кімната. За словами чоловіка, травми він отримав в результаті падіння зі скутера.
 
Ще одна аварія трапилася в селі Іванівка Теребовлянського району. Біля школи водій автомобіля Mitsubishi Outlander збив чотирнадцятирічну дівчинку. Остання йшла узбіччям проїжджої частини дороги. У неповнолітньої забої та струс. Її госпіталізували в хірургічне відділення.
 
Із ушкодженнями голови, тіла, рук та ніг, а також із травмою селезінки до Теребовлянської лікарні звернувся житель райцентру, 2000 року народження. Як стало відомо, травми він отримав в результаті автопригоди. 17 червня він, керуючи автомобілем Peugeot 19, на польовій дорозі між Теребовлею та селом Іванівка, не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу. Чоловіка госпіталізували в хірургічне відділення.
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux