Портал в режимі тестування та наповнення
На дорогах Тернопільщини загинуло троє людей (ОНОВЛЕНО)
Опубліковано 29 грудня 2018 року о 12:07

За півтори доби правоохоронці Тернопільщини задокументували 3 дорожньо-транспортних пригоди зі смертельними наслідками. Серед основних причин аварій: погіршення погодних умов, недотримання дистанції, перевищення швидкості, неуважність і недотримання правил дорожнього руху як водіями, так і пішоходами.
 
 
Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком трапилася у райцентрі Кременець 28 грудня о 18.30. За попередніми даними, 33-річний житель Чернігова, керуючи автомобілем Kia Sportage, наїхав на 53-річну кременчанку, яка переходила дорогу поза межами пішохідного переходу. Від отриманих травм жінка померла на місці події.
 
 
Опівночі 29 грудня  у Тернополі на проспекті Злуки під колеса Тойота RAV4 потрапив 27-річний тернополянин. Чоловік переходив дорогу на нерегульованому освітленому пішохідному переході, коли на нього наїхала автівка. Травми, які отримав потерпілий, виявилися несумісними з життям – він помер у лікарні.  До приїзду поліцейських водій – 27-річний тернополянин перебував на місці події. У нього відібрано взірці крові в Тернопільському наркологічному диспансері для перевірки на вміст алкоголю. Водія затримали в порядку статті 208 КПК України. Правоохоронці ретельно провели огляд місця ДТП. Автомобіль помістили на арештмайданчик. 
 
 
Смертельна автопригода трапилася 29 грудня близько 2 години у селі Смиківці Тернопільського району. 38-річний тернополянин, керуючи автомобілем Volkswagen Jetta, в’їхав у вантажівку DAF, яка рухалася попереду. Водій іномарки загинув на місці події.
 
Ще одна ДТП за участю двох пішоходів трапилася 28 грудня о 19.15 у  Тернополі на вулиці 15 Квітня. 40-річний житель Козівського району, керуючи автомобілем Renault Trafic, наїхав на двох дівчат 1995 та 1998 років народження. Потерпілих з численними травмами  доправили до лікарні.   
 
Правоохоронці з’ясовують усі обставини автопригод. Відомості про події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань згідно статті 286 Кримінального кодексу України.
 
Правоохоронці закликають усіх учасників дорожнього руху бути максимально уважними на дорогах та дотримуватися правил дорожнього руху.
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області 
 
 
 
 
 
 
 
 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux