Портал в режимі тестування та наповнення
Чотири автопригоди трапилося на дорогах Тернопільщини впродовж 11-13 лютого
Опубліковано 14 лютого 2022 року о 12:50

У чотирьох автопригодах на Тернопільщині травмувалося шестеро осіб. Двоє людей загинуло.

Автопригоду із травмованими зареєстрували працівники поліції в Шумську. Близько 19:00 11 лютого на автодорозі Остріг-Кременець-Почаїв, водій автомобіля VOLKSWAGEN SHARAN не врахував дорожньої ситуації та зіткнувся з велосипедистом, 1945 року народження. В результаті удару чоловіка з переломами та іншими тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні. 

Не впорався з керуванням, з'їхав на узбіччя та врізався в насип землі водій автомобіля BMW X5. Аварія трапилася на автодорозі Тернопіль-Бучач-Івано-Франківськ, неподалік села Гончарівка Монастириської територіальної громади. На момент автопригоди в салоні перебувало двоє пасажирів. Їх з тілесними ушкодженнями доправили до лікарні. Водій попередньо тверезий. 

Дві автопригоди з летальними наслідками трапилося і в неділю. Водійка автомобіля ВАЗ-2106 на автодорозі Тернопіль-Скалат-Жванець, між селами Кривче та Гермаківка, близько 18:20 збила двох пішоходів. 56-річна жінка загинула на місці ДТП, іншу, 1977 року народження, госпіталізували до лікарні. 

Фактично в цей самий час на трасі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече не розминулося дві іномарки. За попередніми даними, водій автомобіля Volkswagen Polо виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в Volkswagen Passat B5 в якому перебувало двоє пасажирів. В результаті удару, одну із жінок бригада швидкої доправила до лікарні, а 39-річна жителька Тернопільського району загинула на місці автопригоди. 

Надавали меддопомогу і обом кермувальникам. Водія Volkswagen Polо правоохоронці затримали у лікарні згідно із статтею 208 КПК. За попередньою інформацією, на момент аварії він міг перебувати у стані алкогольного сп'яніння. Так це чи ні покаже експертиза. 

Усі аварії внесені в ЄРДР згідно статті 286 Кримінального кодексу. У водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. 

Якщо ви стали свідками якоїсь із автопригод або зафіксували аварію на відеореєстратор і може повідомити будь-які деталі, телефонуйте за номерами: 27-12-58; 067 471 66 23 або на лінію “102″. Анонімність гарантується.
 

Відділ комунікації поліції Тернопільської області 
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux