Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Довіра населення, зменшення злочинності і розкриття злочинів - основне в роботі поліції, - Олександр Богомол
Опубліковано 16 жовтня 2019 року о 12:36

Про підсумки оперативно-службової діяльності підрозділів Головного управління Національної поліції в області впродовж дев’яти місяців 2019 року та заходи з подальшого удосконалення їх роботи говорили під час розширеного засідання колегії керівників ГУНП краю.
 
Довіра населення, рівень злочинності і результати роботи по розкриттю тяжких та особливо тяжких злочинів - основні питання, які найбільше цікавлять головного поліцейського Тернопільщини Олександра Богомола.
 
 
- Всі ми пам'ятаємо про те, що була пропозиція голови Нацполіції по результатах року визначити по цих основних показниках і маркерах рейтинги районів територіальних підрозділів в Тернопільській області. І ми будемо бачити хто кращий, хто гірший.  
 
Шанси налагодити роботу мають усі, запевнив Олександр Богомол. Він закликав підлеглих працювати так, аби не було соромно ні перед колегами з інших областей, ні перед людьми, які довіряють поліції.
 
- Я попрошу вас чітко проводити прийоми громадян, реагувати на кожне повідомлення і по результатах розгляду таких звернень приймати законні та об'єктивні рішення. Я не говорю вже про укриття злочину. Не дай Бог, бо це злочинна діяльність поліції, якщо злочин укривається. Відповідна кваліфікація буде контролюватися і слідчим управлінням, і УОАЗОРом тому прошу об'єктивно приймати рішення по матеріалах.
 
 
У ході колегії керівники підрозділів доповіли про кримінальні правопорушення на території міста та області серед яких: незаконне заволодіння транспортом, правопорушення, пов’язані із торгівлею людьми, про  проведення цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант».
 
 
Зупинилися на питаннях забезпечення публічної безпеки і порядку. Говорили про недопущення кримінальних правопорушень у сфері охорони або використання надр, а також щодо заходів по виявленню та документуванню протиправної діяльності автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів.
 
Не оминули проблем наркозлочинності та заслухали результати проведення на території області комплексних оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою "Мак".
 
Олександр Богомол наголосив не забувати про службову дисципліну серед поліцейських, дотримуватися антикорупційного законодавства, правил дорожнього руху та  не допускати випадків учинення особовим складом адміністративних та кримінальних правопорушень.
 
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux