Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Безпека громади: на Тернопільщині відкрили 44 поліцейську станцію
Опубліковано 29 травня 2024 року о 13:50

У Великобірківській територіальній громаді, що в Тернопільському районі, запрацювала нова поліцейська станція. 

Мешканці Великих Бірок, а також трьох навколишніх сіл, а це понад 6 тисяч людей, відтепер матимуть можливість будь-коли звернутися за допомогою до свого поліцейського офіцера громади. Потреба у функціонуванні поліцейської станції у селищі Великі Бірки була давно, адже до найближчого відділу поліції, який знаходиться у місті Збараж, людям доводилося долати відстань у 25 кілометрів.

«Поліцейський офіцер громади - одна із найуспішніших реформ Національної поліції, - каже начальник ГУНП в Тернопільській області Сергій Зюбаненко. - Ви отримуєте свого офіцера, помічника, який надаватиме вам якісні поліцейські послуги, який буде не лише виконувати свою роботу, але й стане для вас помічником».

На станції працюватиме поліцейський офіцер громади Володимир Козловський. Роботи, каже правоохоронець, вистачатиме, але він впевнений, що впорається з усім.

«Зазвичай люди звертаються з проблемами вчинення домашнього насильства, зі спірними питаннями між сусідами та іншими проблемами щодо правопорушень та облаштування доброустрою, - розповідає Володимир Козловський. – Також ми реагуємо на заходи безпеки дорожнього руху, виявляємо адмінправопорушення, беремо участь в житті шкільних закладів».

Основне завдання поліцейського офіцера громади – знаходити спільну мову з людьми, попереджати та запобігати вчиненню правопорушень. Дуже важливо, аби на будь-який тривожний дзвінок чи звернення громадян була оперативна та професійна допомога.

«Відкриття поліцейської станції - це безпека Великобірківських громадян, а офіцер громади має чітко розуміти та знати територію, знати жителів громади та розуміти їхні проблеми. Наша селищна рада доклала максимум зусиль, щоб відкрити станцію для роботи офіцера громади», - звернувся до місцевих жителів їхній голова Володимир Ковч.

Нагадаємо, Тернопільщина стала першою, де з ініціативи керівництва поліції та за підтримки місцевих громад почали створюватися поліцейські станції. Сьогодні їх в області уже 44.


Відділ комунікації поліції Тернопільської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux