Портал в режимі тестування та наповнення
Правоохоронці Тернопільщини підсумували зроблене з початку року та визначили шляхи вдосконалення
Опубліковано 19 жовтня 2018 року о 12:37

Підсумки роботи тернопільської поліції за дев’ять місяців розглянули сьогодні, 19 жовтня, на колегії Головного управління Національної поліції області. Засідання проходило під головуванням генерала поліції 3-го рангу Олександра Богомола.  
 
 
Серед питань, винесених на розгляд колегії, - оцінка оперативно-службової діяльності підрозділів області, розкриття та розслідування злочинів, підбиття підсумків операції «Мак», дотримання обліково-реєстраційної дисципліни, стан кадрового забезпечення підрозділів, а також результати проведеного фінансового аудиту обласного управління поліції.
 
 
Колегія розпочалася з урочистого відзначення кращих правоохоронців. Медалі «За службу Україні», почесні грамоти МВС, обласної ради, облдержадміністрації, а також подяки отримали дев’ятеро співробітників поліції за значні досягнення у службі.
 
 
Керівник обласного управління поліції Олександр Богомол привітав нагороджених.  
 
Під час колегії було заслухано керівників підрозділів та детально розглянуто криміногенну ситуацію в області за 9 місяців поточного року. Як відзначили виступаючі, за звітний період поменшало тяжких тілесних ушкоджень, зокрема зі смертельними наслідками, розбоїв, грабунків, крадіжок. Поліцейські результативніше працювали щодо розкриття умисних вбивств та майнових  злочинів.
 
Дотримання обліково-реєстраційної дисципліни, законності, своєчасності та обґрунтованості прийняття рішень за заявами і повідомленнями громадян  - ще одне важливе питання, яке розглядалося на колегії.
 
 
Поза увагою правоохоронці не залишилася проблема дисципліни та законності серед особового складу. Начальник обласного управління поліції Олександр Богомол наголосив на необхідності активізувати роботу мобільних груп з контролю за дотриманням правоохоронцями законності, службової та транспортної дисципліни. До слова, з 7 жовтня цього року набрав чинності Дисциплінарний статут Національної поліції України, який  визначає повноваження поліцейських і їх керівництва, види заохочень, дисциплінарні стягнення та їх оскарження, зокрема встановлює правила проведення службового розслідування стосовно поліцейських.
 
На засіданні обговорювалися не лише проблемні питання, прорахунки у роботі, а й визначалися заходи з подальшого удосконалення діяльності підрозділів.  
 

 

Відділ комунікації поліції
 Тернопільської області

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux