Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Мешканці Кременеччини побували на прийомі у очільника Національної поліції краю
Опубліковано 08 березня 2018 року о 13:27

На черговому виїзному прийомі громадян начальник Головного управління Національної поліції в Тернопільській області вислухав проблемні питання мешканців Кременецького району  та проінспектував особовий склад місцевої поліції.
 
7 березня в Кременецькому відділі поліції  відбувся прийом громадян з очільником поліції Тернопільщини Олександром Богомолом.
 
 
Поспілкуватися з начальником поліції області прийшли 22 мешканці райцентру та сільської місцевості. Під час зустрічі піднімались різні питання: земельні, майнові, міжособистісні стосунки, тощо.
 
Прийшли заявити про проблеми в роботі і місцеві перевізники. Люди скаржилися на транзитний транспорт, водії якого з грубим порушенням перевозять пасажирів, а натомість без роботи залишається увесь місцевий автопарк. Олександр Миколайович запевнив водіїв, що вже незабаром на усі автодороги міжобласного та державного значення виїдуть патрульні поліцейські, які візьмуть на контроль і перевезення пасажирів згідно правил дорожнього руху.
 
 
Спілкувався начальник обласної поліції і з представниками місцевих громадських організацій. Активісти піднімали питання щодо незаконної приватизації земель у містечку Почаїв та інших корупційних схем, що за їх словами, відбуваються на території району. З проханням посприяти у наданні приміщення для їх організації до керівника також  звернулися представники громадського об’єднання «У майбутнє разом», яка допомагає діткам з різними фізичними вадами.
 
Олександр Богомол уважно вислухав кожного з відвідувачів, пообіцяв взяти вирішення усіх звернень громадян  на особистий контроль та вже невдовзі поінформувати заявників про їх розгляд.
 
 
Після спілкування з місцевими жителями, керівник Нацполіції краю проінспектував роботу кременецьких правоохоронців та провів робочу нараду з  особовим складом.
 
 
Головна вимога керівника залишається незмінною для усіх поліцейських - дотримання дисципліни, законності, а також покращення рівня розкриття злочинів. Поліпшити такі показники вимагав начальник ГУНП Тернопільської області і в керівництва Кременецького відділу поліції. Під час зібрання присутні обговорили криміногенну ситуацію в районі і окреслили шляхи її поліпшення.
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux