Портал в режимі тестування та наповнення
Понад 50 колото-різаних ран наніс тернополянин своїй знайомій
Опубліковано 18 квітня 2019 року о 16:41

Запобіжний захід тримання під вартою без права внесення застави обрав суд підозрюваному у вбивстві двадцятисемирічної тернополянки. Чоловікові оголосили підозру відповідно до статті 115 частини 1 Кримінального кодексу України.
 
 
Нагадаємо, підозрюваного звинувачують у вбивстві своєї знайомої. Злочин трапився в ніч з 15 на 16 квітня. Саме тоді тернополянин прийшов до давньої знайомої, аби завершити раніше набите тату. Вони зустрілися в помешканні майстрині. Коли жінка почала повчати клієнта, як "правильно жити", він розізлився та схопив ніж. Суперечка переросла у вбивство.
 
За словами заступника начальника ГУНП в Тернопільській області Степана Яцуха, на лінію "102" надійшло повідомлення про те, що у квартирі виявили тіло жінки з ознаками насильницької смерті від лікаря бригади швидкої допомоги. На місце події прибула слідчо-оперативна група.
Судово-медичний експерт зафіксував на тілі потерпілої понад п'ятдесят колото-ріжучих ран,  Згодом експерти підтвердили, що жінка померла в результаті масивної втрати крові.
 
- З метою ефективного розслідування даного злочину на місце виїжджали керівники ГУНП в Тернопільській області, судово-медичні експерти, криміналісти та було створено посилену слідчо-оперативна групу з числа досвідчених працівників карного розшуку.
 
Правоохоронці одразу розробили план першочергових слідчо-оперативних дій, опрацьовувалися різні версії того, що трапилося. Під час розслідування працівники поліції припускали, що до вбивства міг бути причетний хтось із знайомих жертви.  Вона працювала майстром в одному з тату-салонів Тернополя, тож оперативники встановили усіх осіб, які впродовж останніх місяців зверталися до потерпілої. В поле зору потрапив один з її клієнтів.
 
 
Оперативники управління карного розшуку Тернопільщини затримали чоловіка в центрі Львова. Підозрюваному оголосили підозру ще 17 квітня, а 18-го обрали міру запобіжного заходу. Адвокат підозрюваного пропонував домашній арешт, в той час, як прокурор наполіг обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, оскільки чоловікові інкримінують тяжкий злочин - вбивство.
 

 

 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux