Портал в режимі тестування та наповнення
За вихідні на Тернопільщині у ДТП одна людина загинула, семеро травмувалися
Опубліковано 16 серпня 2021 року о 12:22

Основні причини дорожньо-транспортних пригод – наїзд на пішоходів та виїзд на смугу зустрічного руху.

Із важкими травмами до реанімаційного відділення медичного закладу потрапив 21-річний житель Трибухівської громади. Молодий чоловік, керуючи скутером, не врахував дорожньої обстановки, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем УАЗ. Водій автівки й повідомив поліцейських про дорожньо-транспортну пригоду. Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 286 Кримінального кодексу.

Виїзд на смугу зустрічного руху обернувся травмами для водія автомобіля ВАЗ-2109, жителя Лановецької громади. 34-річний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час обгону виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з трьома транспортними засобами марок Citroen Jumpy, Peugeot Partner та автопоїздом DAF. Як наслідок, сам отримав травми середньої тяжкості. Розпочато кримінальне провадження за фактом вчинення дорожньо-транспортної пригоди (стаття 286 Кримінального кодексу).

Поспішив, виїхав на смугу зустрічного руху й допустив зіткнення з іншою автівкою 27-річний водій автомобіля Peugeot 407. Аварія сталася на вулиці Об’їзній у Тернополі. Кермувальника транспортного засобу Volkswagen Bora було доправлено до травмпункту з тілесними ушкодженнями. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Троє учасників дорожнього руху, серед яких малолітній, потрапили під колеса транспортних засобів. На жаль, одна людина не вижила.

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками сталася на території Козівської громади. Під колеса автомобіля Opel-Omega потрапив житель села Кальне, 1990 року народження. Чоловік помер на місці.

Зазнала травм 27-річна мешканка обласного центру. На вулиці Дружби в Тернополі на неї здійснила наїзд водійка, що перебувала за кермом автомобіля Honda. Кермувальниця втекла, проте поліцейські оперативно встановили її місцезнаходження. Потерпіла госпіталізована. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР.

Під колеса автомобіля потрапив п’ятирічний тернополянин. Хлопчик, граючись у дворі будинку, що по вулиці Довженка, раптово вибіг на дорогу, де в цей час проїжджала за кермом автомобіля Кіа Rіо 34-річна тернополянка. Дитину з травмами доставлено до медичного закладу.

Внаслідок ДТП травм зазнали ще двоє учасників дорожнього руху –  жителька столиці, котрій на парковці поблизу залізничного вокзалу у Тернополі на ногу наїхав водій невідомого авто. Зловмисника поліцейські розшукують. А також водій автомобіля Mercedes-Benz, котрий не впорався з керуванням та допустив з’їзд у кювет, внаслідок чого автомобіль перекинувся. ДТП трапилося поблизу Теребовлі. Водій з травмами госпіталізований.  

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux