Портал в режимі тестування та наповнення
Десять людей травмувалися, один чоловік загинув - наслідки аварій на Тернопільщині
Опубліковано 09 серпня 2021 року о 12:23

За дві останніх доби на дорогах Тернополя та області правоохоронці зареєстрували 8 автопригод. В результаті аварій - 10 людей з травмами звернулися за меддопомогою, а одного чоловіка врятувати не вдалося.

На автодорозі між селищем Мельниця-Подільська та селом Зелена 6 серпня трапилася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. Близько 14:37 водій автомобіля "OPEL COMBO", виїжджаючи з польової дороги на головну, не надав перевагу у русі мотоциклу "FORTE" і врізався в нього. В результаті удару за меддопомогою звернулися водій та пасажир мототранспорту.

Близько 6 ранку 7 серпня на лінію "102" надійшло повідомлення  про те, що на трасі Тернопіль-Львів-Рава-Руська, біля села Озерна, під колесами автомобіля опинився житель села Ярчівці, 1959 року народження. Потерпілого госпіталізували в хірургічне відділення із множинними переломами обох ніг та саднами.

Ще одну аварію того ж дня неподалік Озерної зареєстрували правоохоронці. О 12:30 водій автомобіля "VOLKSWAGEN PASSAT" житель одного із сіл Зборівської територіальної громади, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся із вантажівкою "MAN TGX 18.440". Як наслідок - водій легківки від отриманих травм помер на місці події.

О 14:40 надійшло повідомлення про автопригоду в селищі Підволочиськ. За попередніми даними, водій автомобіля "Chevrolet Aveo" не розминувся із мопедом «APRILIA AMIGO GL». Зіткнення відбулося саме в той момент, коли мототранспорт заїжджав на автозаправку.

До лікарні із травмами та забоями бригада швидкої доправила кермувальника мотоциклу.

Завершилася субота ще однією автопригодою в Тернополі. Близько 23:30 водій автомобіля "Mazda 6 ", рухаючись вулицею Кривоноса, виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в легківку марки "Geely". Цей маневр став причиною госпіталізації водія з "Geely", 1972 року народження.

Дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими зареєстрували слідчі 8 серпня на Підволочищині. О 14:30 неподалік села Супранівка не розминулися дві автівки.

За попередньою інформацією, водій автомобіля «ВАЗ-21099» не обрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з "Volvo". Внаслідок удару в хірургічне відділення потрапила пасажирка з іномарки, та пасажир із ВАЗу

На автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече близько 17:20 водій автомобіля "Audi" не впорався з керуванням, злетів у кювет, де врізався в дерево та перекинувся. Чоловіка з численними травмами госпіталізували в реанімаційне відділення.

О четвертій ранку 9 серпня водій автомобіля "Volvo", рухаючись вулицею Галицька у селі Поділля Чортківського району, виїхав на праве узбіччя, де здійснив наїзд на припаркований мотоцикл та двох неповнолітніх дівчат. Їх госпіталізували. За попередньою інформацією, кермувальник на момент аварії перебував у стані алкогольного сп'яніння. В його крові виявили 2,2 проміле алкоголю.

Усі автопригоди внесені в ЄРДР згідно із статтею 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу. У водіїв відібрали зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux