Портал в режимі тестування та наповнення
14-16 травня на Тернопільщині трапилося шість автопригод
Опубліковано 17 травня 2021 року о 14:02

У результаті дорожньо-транспортних пригоди вісім людей отримали тілесні ушкодження. Правоохоронці встановлюють усі обставини.
 
Два наїзди на пішоходів зареєстрували працівники поліції Тернопільщини у п'ятницю, 14 травня. В обласному центрі водій автомобіля MERCEDES SPRINTER, рухаючись заднім ходом на території стоянки, збив місцеву жительку, 1938 року народження. Жінці надали меддопомогу, але не госпіталізовували.
 
Під колеса RENAULT KANGOO того ж дня потрапила уродженка села Звенигород Чортківського району. У жінки закрита травма грудної клітки та рана колінного суглобу. Її бригада «швидкої» доправила в травматологічне відділення.
 
Із закритим переломом ключиці до Збаразької лікарні потрапив тридцятип'ятирічний збаражчанин. Травми чоловік отримав у результаті падіння зі скутера PEOPLE S 125. За попередньою причиною, кермувальник не впорався з керуванням.
 
У суботу, 15 травня, в селі Богданівка Підволочиської територіальної громади, водій автомобіля  Volkswagen Passat не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням і як результат - автівка злетіла в кювет та перекинулася. Водія госпіталізували в реанімаційне відділення.
 

Перевищення швидкості на повороті - попередня причина дорожньо-транспортної пригоди на Тернопільщині. 16 травня на дорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече, неподалік села Колодне Тернопільського району, водій мікроавтобуса Volkswagen T4 з'їхав із дороги в кювет та перекинувся.
 

На момент аварії в транспортному засобі, крім водія, перебувало п'ятеро пасажирів. Усі - уродженці Житомирської області.
 
У двох потерпілих медики констатували тілесні ушкодження середньої тяжкості. Водія та інших пасажирів після надання меддопомоги відпустили за місцем проживання.
 
 
На трасі Тернопіль-Львів-Рава-Руська, яка проходить через село Довжанка, не розминулися Renault Kangoo та сідловий тягач Renault Magnum - 440 з напівпричепом. При виїзді слідчо-оперативної групи з'ясувалося, що водій легковика виїхав на смугу зустрічного руху. В результаті удару до лікарні в торакальне відділення потрапили водій та пасажир Renault Kangoo.
 
 
У водіїв відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю. Факти про правопорушення внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Триває слідство.
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux