Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Відомчий медзаклад Тернопільщини відсвяткував 75-літній ювілей
Опубліковано 14 червня 2019 року о 11:50

Святковий концерт, символічні подарунки та привітання,  - усе це лунало на адресу працівників Державної установи «Територіальне медичне об’єднання Міністерства внутрішніх справ України по Тернопільській області».
 
 
Медперсонал відомчого медзакладу відсвяткував сімдесятип'ятирічний ювілей з нагоди створення їхньої установи.
На святкування запросили не лише діючих працівників, але й пенсіонерів та ветеранів органів внутрішніх справ. Винуватці свята разом з гостями згадали роки служби та молодість.  
 
 
З вітальним словом до присутніх звернувся начальник Головного управління Нацполіції в Тернопільській області Олександр Богомол.
 
- Я вас всіх вітаю, бажаю здоров'я. Я обіцяю, що ви завжди матимете підтримку від Головного управління Національної поліції і передаю вам  вітання від всього трудового колективу.
 
 
Двадцять сім років життя віддала роботі відомчому медзакладу МВС України Людмила Борисова. З них -  двадцять один рік пропрацювала на посаді начальника центру психіатричної допомоги професійного психофізіологічного відбору. Вона каже, що були різні колективи, іноді було важко. Проте медперсонал поліклініки та лікарні працював з єдиною метою - покращити здоров'я пацієнтів та надати їм висококваліфіковану допомогу.
 
 
- Час минає, сьогодні медична служба відрізняється від тієї, яка була багато років тому. Зараз апаратура сучасна, зараз кадри висококваліфіковані, як і тоді були - молоді вчаться в старших, а старші з радістю допомагають. І такий симбіоз досвіду та енергії сприяє тому, щоб у нас все було найкраще.
 
 
Сьогодні медзаклад обслуговує більше шістнадцяти тисяч осіб. Це - пенсіонери МВС, особи зі спецзваннями, члени їхніх сімей, вільнонаймані працівники органів внутрішніх справ, військовослужбовці. Лише за 1 зміну поліклініку відвідує 135 пацієнтів.
 
 
У 2018 році тут оновили вентиляційну систему в фізіотерапевтичному кабінеті, придбали і ввели в експлуатацію портативні небулайзери, апарати для магнітотерапії, а також отримали  стоматологічну установку з стоматологічним кріслом.
 
 
Сьогодні в Територіальному медичному об’єднанні Міністерства внутрішніх справ України по Тернопільській області" впроваджують нові  ультразвукові діагностичні методики.
 
 
За роботу та відданість подякував своєму колективу начальник медустанови Михайло Василишин.
 
-  Ваше вміння і досвід, ваша людяність, безкорисливість, самовідданість зробили професію медика однією з найбільш шанованих в суспільстві. З святом вас, з ювілеєм, а також із прийдешнім Днем медичного працівника. Щастя вам і добра. І нехай ваша робота ніколи не буде для вас обтяжливим обов'язком, а лише приємною місією збереження здоров'я людей.
 
 

 

 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux