Портал в режимі тестування та наповнення
Сім автопригод з травмованими трапилося за святкові дні на дорогах Тернопільщини
Опубліковано 05 травня 2021 року о 13:40

У автопригодах на дорогах міста та області травмувалися одинадцять осіб. Для одного чоловіка ДТП завершилася летально.
 
Неуважність та порушення правил дорожнього руху стали причиною зіткнення двох автівок у Тернополі. Першого травня близько 16:20 на вулиці Будного не розминулися дві іномарки. За попередньою інформацією, водій автомобіля Audi A6 не надав переваги в русі кермувальнику Opel Zafira. В результаті удару травми отримали водій та пасажир Audi. Їх доправили в ортопедичне відділення.
 
Третього травня у аварії травмувалося троє осіб. Двоє з них - діти дев'яти та одинадцяти років. Аварія трапилася в обласному центрі на "гаївському перехресті".
 
При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля Chevrolet Aveo був неуважним та змінив напрямок руху. Як результат - врізався в бетонну плиту і травмувалися троє людей. Після надання меддопомоги їх усіх відпустили за місцем проживання.  
 
Керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння стало причиною смерті пішохода. У селі Стінка Чортківського району водій Citroen Berlingo, 1976 року народження, збив перехожого. Сорокадворічний потерпілий йшов узбіччям дороги в попутному з авто напрямку.
 
Чоловік помер на місці події ще до приїзду бригади екстреної медичної допомоги. Кермувальника затримали згідно статті 208 КПК.
 
В одному із сіл Чортківського району зіткнулися іномарка та мотоцикл. Третього травня близько 14:15 неповнолітній житель Франківської області, керуючи двоколісним транспортним засобом марки LIFAN LF175-2E, увімкнувши лівий покажчик повороту, почав обганяти MERCEDES BENZ VANEO. Проте не впорався з керуванням і врізався в авто.
 
В результаті удару травми отримав дванадцятирічний пасажир. У хлопчика перелом стегнової кістки. Його доправили до лікарні.
 
Четвертого травня о 15:40 на автодорозі Тернопіль-Львів-Рава-Руська водій мотоциклу KAWASAKI Z 750S не обрав безпечної швидкості руху і в'їхав у поліцейський автомобіль TOYOTA PRIUS. Травми отримали і водій, і пасажир мототранспорту.
 
Із забоями грудної клітки та хребта до Чортківської райлікарні бригада швидкої госпіталізувала жителів Сумської області. Травми вона отримала в результаті ДТП. Як з'ясувалося, водій Volkswagen Transporter не впорався з керуванням і в селі Ягільниця врізався у відбійник, а після цього злетів у кювет. Травми отримали двоє пасажирів. Їх доправили в відділення інтенсивної терапії.
 
Того ж вечора чергову автопригоду зареєстрували правоохоронці в Тернополі. На вулиці Руська, неподалік ставу, не розминулися KIA Sportage та вантажний автомобіль для прибирання асфальту STEO.
 
 
В результаті удару травми отримав водій KIA. За попередніми даними, на момент автопригоди він перебував у стані алкогольного сп'яніння.
 
В усіх водіїв відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство.
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux